Magunkról

Az M Építész Iroda Kft. 2003-ban alakult. Az alapítók Molnár Csaba, és korábbi tanítványai: Halmai Dénes és Szentkuti Viktor. Molnár Csaba jelenleg is tanít a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karának Rajzi és Formaismereti Tanszékén, ahol a közös munka műtermi gyakorlatokkal és pályázatokkal kezdődött, majd a tanár-tanítvány kapcsolatból stúdió formálódott. 
Fontos számunkra az építészet nyelvezetének megértése, eszközeinek elsajátítása és ezek segítségével mindenki számára befogadhatóvá tétele. Ez minden tekintetben maximalizmust kíván tőlünk az első gondolattól kezdve az elkészült épület átadásáig. Munkánk során erre törekszünk.
Rengeteg terv, pályázat és számos megvalósult épülettel a hátunk mögött idén 12 éve működik az iroda. Ez alatt az idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk műemléki, vagy műemléki környezetben lévő épületek átalakításával, felújításával és oktatási intézmények kialakításával kapcsolatban. Ilyen létesítmény a Hauszmann Alajos által megálmodott BME Központi épület és Campus, valamint a nagy történelmi múltú Esterházy-kastélyegyüttes.